keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Lisää kenkiä...

Kuten tuossa aikaisemmin vihjaisin, niin niitä tammikuun hankintoja on tippunut pikkuhiljaa kotiin vielä helmikuussakin. Hankintahanoja on nyttemmin kyllä merkittävästi supistettu, vaikkakaan ei ihan vielä suljettu.

Tällä kertaa hankinnoissa merkittävää roolia näyttelee musta nahka kuten alla olevista kuvista näette ja kenkiä on tullut osteltua niin arkeen kuin juhlaankin.

Ensimmäiseksi esitellään mustat Puman tossut, näistä tulee toiset uudet työkengät. Materiaali siis mustaa nahkaa ja kärjissä koristeena tikkauksia. Herra Kirjoutuksen valitsema kuvakulma on kyllä vähintäänkin mielenkiintoinen, nämä eivät ole koko 48.


Mustaa nahkaa ovat myös arkikäyttöön tarkoitetut herrainkengät. Merkki on Blink, ja näidenkään koko ei ole 48, vaan yli kymmenen numeroa pienempi - on tainnut rakas puolisoni pikkuisen turhautua kuvaamiseen. Kyllä, hän otti kuvat sillä aikaa, kun vaimo raatoi töissä.


Juhlan henkeä tarjoavat sitten Divided-merkkiset mustat korkkarit, joissa on huikea 12cm korko. Hiukan vielä pyörittelen mielessäni sitä, pidänkö nämä tällaisina vai uhraanko askartelukokeilujen alttarille.

Viimeinen pari ei olekaan sitten minulle itselleni, vaan Herra Kirjoituksen siskonpojalle. En vaan mitenkään  voinut vastustaa noita übersöpöjä mikki-lenkkareita, joissa on vielä askelten tahdissa vilkkuvat valotkin. Enotar oli taas pikkuisen etuajassa, kun ei tuo pieni poika vielä edes kunnolla konttaa, mutta kun näitä ei tule vitosen hinnalla vastaan kuin sen kerran elämässä, joten oli pakko tarttua tilaisuuteen.



Kaikki kengät maksoivat yhteensä postikuluineen alta viisikymmentä euroa eli ei minusta mitenkää paha hinta huomioon ottaen sen, että kaikki aikuisten popot ovat kuitenkin nahkaa ja nuo pikkuisetkin laatutavaraa.


Ei kommentteja: